Sisa Pista nyomában – 2018.06.09.

Következő túránkon Nógrádba látogatunk, és az utolsó nógrádi betyár, Sisa Pista nyomába szegődünk. Túránk során felkeressük a honti szakadékot, a több kilométer hosszú Szondi-alagutat, a csitári kolostort, Drégely várát, valamint Sisa Pista kedvelt rejtekhelyeit is. Végigjárjuk az egyik legszebb és legeldugottabb magyar völgyet a börzsönyi Nagy-völgyet is. A túra könnyed kirándulást ígér, kiváló alkalom azoknak akik először túráznak, vagy még kezdő turisták.

Gyülekező: 2018.06.09. 4:45 Dóczy COOP (Debrecen, Dóczy József utca)
Érkezés: valamikor a késő esti órákban (22:00 után)

Részvételi díj:
Egyesületi tagoknak: 5 000 Ft
Külsősöknek: 6 000 Ft
Előleg: 2 000 Ft

Először töltsétek ki a jelentkezési lapot, majd fizessétek be az előleget. Lehetőségetek van személyesen, vagy utalással is fizetni, a befizetés módjáról e-mailben kaptok információkat. A helyek feltöltése a befizetések sorrendjében történik.

Befizetési és jelentkezési határidő: június 2. 18:00

Táv: 19 km
Szintemelkedés: 420 m

Könnyű nyáreleji túra, viszonylag kevés szintemelkedéssel, szolidabb tempóval. Az időjárás-előrejelzés szerint 26-28°C körüli hőmérsékletre számíthatunk, ezért mindenkinek könnyű pólót, hosszú szárú, könnyen száradó nadrágot és kényelmes túracipőt, vagy bakancsot ajánlunk. Esőkabát, váltózokni mindenképpen legyen nálatok! Amennyiben nincs ötleted, hogy mit vegyél fel, szívesen segítünk a felszerelés összeállításában.

Nehézség:

Bővebben a bakancsokról…

A túrát vezetik: a Trip To Fun Természetjáró Egyesület túravezetői.

Jelentkezni a következő oldalon tudtok: https://goo.gl/hDbWLs

A helyek száma korlátozott, a helyfoglalás csak az előleg befizetésével válik teljessé.

A túravezetők rossz időjárási viszonyok esetén fenntartják a jogot az útvonal megváltoztatására, esetlegesen a túra befejezésére.

A túrát minimum 30 fő jelentkezése esetén indítjuk el.

A FACEBOOKON TÖRTÉNŐ VISSZAJELZÉST NEM FOGADJUK EL JELENTKEZÉSKÉNT!

Várunk mindenkit szeretettel! További információkért és kérdés esetén keressetek minket bizalommal!